Herpositionering

VakMensenWerk

Credo heb ik leren kennen als een bijzondere prettige partner om mee samen te werken. De vraag naar een imago-onderzoek van de drie betrokken scholen leidde tot een spiegel die je voorgezet kreeg van je eigen organisatie. Zelfbewustzijn, trots maar ook klantgerichtheid zijn woorden die tot gedragsverandering leidden bij het personeel. Credo zorgt voor reflectie op je eigen organisatie.

Hans Schapenk, Rector 
OMO Scholengroep Helmond

Vakcollege

Vakcollege Helmond

Op het Vakcollege is iedereen gelijk zonder hetzelfde te zijn. We zijn een bonte en dynamische verzameling van jongvolwassenen. We leren van elkaar en mét elkaar. Leven in het nu, gedreven om kansen te verzilveren.

Onze leerlingen zijn de vakmensen van morgen! Vanaf de eerste dag op het Vakcollege ervaren en ontmoeten ze de praktijk. Het is de basis: leren door te doen én zien waar je goed in bent.

Het Vakcollege is een duidelijke school. Afspraak is afspraak. Wanneer onze leerlingen ambities uitspreken gaan we ver om deze te realiseren. Niet vrijblijvend maar met wederzijdse inspanning.

Trots en respect zijn de sleutelwoorden die ons kenmerken. Het is tastbaar aanwezig in onze school. We zijn open en eerlijk. Iedereen die de cultuur van het Vakcollege omarmt is bij ons welkom. Elke leerling kan zich daardoor veilig en thuis voelen. Zonder uitzondering.