Positionering

Kleurt je leven

Credo. heeft een hoge mate van betrokkenheid, investeert aan de voorkant veel om de scholen te leren kennen. Voelen en doorleven alvorens aan de slag te gaan. 

Vervolgens intensief samen optrekken en vooral de taal van Het Hooghuis samen spreken. 

Ik kan me geen moment herinneren dat Credo. onze taal niet sprak. Dat is uniek. Noem de samenwerking maar een bron van inspiratie en energie en dan ook nog eens wederzijds.

Drs. Tanja Peters
Voorzitter centrale directie 

Het Hooghuis

Het Hooghuis - scholengroep

Het Hooghuis en haar zes locaties in Oss en omgeving zijn als een archipel. Een eilandengroep in open zee. Elke locatie heeft unieke waarden en kenmerken. Juist deze couleur locale maakt ze aantrekkelijk, geen eenheidsworst. Als leerling kun je bij Het Hooghuis daarom ├ęcht de juiste keuze maken.

Uitdaging was om de onderlinge relatie van Het Hooghuis en haar locaties relevant te maken voor alle doelgroepen. Te laten zien wat de waardevolle kracht van de samenwerking is. Daarmee samen het verschil kunnen maken. Kunnen vertrouwen op elkaar. Volop ruimte gevend aan het talent van alle leerlingen en medewerkers.

Het resultaat: een toekomstbestendige positionering, uitgewerkt in een merkverhaal en creatief communicatieconcept. De identiteit van Het Hooghuis en haar locaties zijn in logische onderlinge samenhang gebracht. 

Credo. was betrokken bij workshops t.b.v. de toepassing van positionering en communicatie met teams van Het Hooghuis en de locaties. Hiernaast ontwikkelde Credo. online tools voor een foutloze implementatie van stijl en inhoud.