credo.stopt

Op het hoogtepunt, volgroeid, de crisissen getrotseerd, met een sterke positie in de markt, fijne mensen aan boord, loyale opdrachtgevers én met pijn in het hart komt credo. definitief tot stilstand op 1 april 2018.

17 dynamische jaren. We hadden natuurlijk nog tijden kunnen doorgaan. Desnoods zonder elkaar. Wellicht in een andere vorm of samenstelling maar dat zou geen recht hebben gedaan aan de unieke kracht van credo. Dat zijn we namelijk samen.

credo. heeft veel gedaan en gezien. Intense vraagstukken. Mooie reizen. Bijzondere ontmoetingen. Nieuwe werelden ontgonnen. Bovenal sterk en mooi werk gerealiseerd. Projecten waar we dag in - dag uit gepassioneerd aan werkten. Elke nieuwe opdracht alsof het de laatste was. Nooit tevreden, altijd kon het immers toch weer nét wat beter.

We zijn trots op onze aanpak, onze stijl, onze mensen en opdrachtgevers. Stuk voor stuk, zonder uitzondering. Trots op de vanzelfsprekende integriteit die zo belangrijk is bij positioneringsvraagstukken en veranderprocessen. credo. werd erkend en herkend. We overtuigden fluisterend, nooit schreeuwend.

credo. was bevoorrecht met een prachtig palet aan opdrachtgevers. Gedreven organisaties met liefde voor eigen dienstverlening en product. Vrijwel altijd ontstond op natuurlijke manier een lange relatie met credo.

Het liefst werkten we schouder aan schouder, wars van status of hiërarchie. We durfden te stotteren, omdat we niet altijd hét juiste antwoord hadden. De vuist ging echter op tafel als we voelden dat we niet gehoord werden. Nooit uit eigenbelang, altijd voor het hogere doel. credo. werd het meest gelukkig van complexe vraagstukken. Intensieve trajecten. Met als antwoord sterke strategische en creatieve oplossingen.

Ons werk maakte veel los. Het ontroerde en inspireerde. Het gaf nieuwe inzichten en vooral veel energie. Mensen in beweging brengen, focus geven, nooit laten vallen. Het was ons bestaansrecht. De essentie en liefde voor het vak. De passie van credo.

credo. tekende altijd voor helder en duidelijk werk. Met een sterk signatuur. Stilistisch, zuiver, soms minimalistisch. Altijd de kern rakend. Geen bombastisch kunstje. Eerlijk werk, gemaakt met passie en bevlogenheid. Gedreven om de merkbeleving te laten floreren, de ontvangers te betrekken, zelf te laten ontdekken.

Het is mooi geweest. Het hing in de lucht. Tijd voor nieuw. Reset. Verandering. Avontuur. I don’t know where I’m going but I wanna be there. Het is op. Nieuwe paden… onderweg naar anders, naar meer, naar wie weet wat…

Laten we onszelf niet té serieus nemen. Proberen om bewust te blijven van de écht waardevolle zaken in het leven. Dat is al uitdagend genoeg. We zetten met vertrouwen elke volgende stap.

credo… Het waren 17 bijzondere jaren. Diepe, diepe buiging voor iedereen die met ons gewerkt heeft. Gelachen en gehuild.

Mensen van het eerste uur. Mensen van het laatste uur.

Opdrachtgevers… eigenlijk vrienden, vertrouwelingen, criticasters en inspirators. Grote dank voor het vertrouwen. De ruimte die we kregen om met jullie ook aan onszelf te kunnen bouwen. Dankzij jullie bestonden we.

We dragen jullie allen een warm credo.hart toe…

Na 1 april 2018 is credo. voor nog lopende projecten en algemene vragen bereikbaar via contact@credo.email.